TuzBİBER Dergisi Sayı:3 Haziran 2009

by ferah 1. Haziran 2009 07:12

TuzBiber Dergisi ni indirmek için burayı tıklayınız.
PDF olarak indirmek için tıklayınız.
Dergi formatında görmek için tıklayınız.


Merhaba

Bu sayımızda yine özel tatlara ve güzel konulara yer verdik.
Sıcaklar kapımızı çalmışken, yaz günlerinin çok tüketilen tatlarından biri olan dondurma, Zehra Gürgen`in yorumuyla bizlerle. Birsen Kaplan da blogunda gerçekleştirdiği anket ile bu ay ki menüsünü belirledi. Didem Resne, CafeRoyal bölümü ile bizlerle birlikte olacak.

Ve bu ayki blog/site konuğum Özgül`ün tarifleri . Sizlere sunacağımız yepyeni tarifleri beğeneceğinizi umuyorum. Aynı zamanda geleneksel hale getirmeyi planladığımız 2.Yemek yarışmamız bu ay başlıyor. Yarışma ile ilgili detaylı bilgileri de dergimizde bulabileceksiniz.

Tüm babaların, Haziran ayının 3. haftası olan 21 Haziran babalar gününü, saygı ve sevgilerimle kutluyorum.

Ayrıca yemek tariflerini yayınlamama izin veren ve beni yanlız bırakmayan tüm yemek severlere teşekkürlerimi yolluyorum ve sizlere 3.sayımızı sunuyorum.
    

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Yorum ekle




  Country flag

biuquote
  • Yorum
  • Canlı önizleme
Loading



TuzBIBER
TuzBİBER dergisinin yeni sayısından, sitenizin kullanıcılarını haberdar etmek isterseniz, HTML kodunu sayfanıza ekleyebilirsiniz.

Bizi takip edin!      Facebook Grubumuz!
Ferahin Mutfagi

Powered by BlogEngine.NET 1.5.1.40 Theme by Netman

web siteleri